Site icon Radio Rodzina

Jak pachniał i smakował przedwojenny Wrocław?

W rozmowie z prof. dr hab. Joanną Nowosielską-Sobel z Instytutu Historycznego Uniwersytetu Wrocławskiego porozmawiamy na temat świątecznych tradycjach kulinarnych i zwyczajach Dolnego Śląska.

Zapraszamy do odsłuchania audycji:

Część 1.

https://www.radiorodzina.pl/wp-content/uploads/2022/12/Czesc-01_Swiateczne-tradycje-kulinarne_prof-Joanna-Nowosielska-Sobel.mp3

Część 2.

https://www.radiorodzina.pl/wp-content/uploads/2022/12/Czesc-02_Swiateczne-tradycje-kulinarne_prof-Joanna-Nowosielska-Sobel.mp3

Część 3.

https://www.radiorodzina.pl/wp-content/uploads/2022/12/Czesc-03-Swiateczne-tradycje-kulinarne-prof-Nowosielska.mp3
Exit mobile version